Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Targ de produse si mestesuguri traditionale SIMERIA 07/08/2012 - 10/08/2012

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

NicolaeTarg de produse si mestesuguri traditionale din judetul Hunedoara

LocSIMERIA,
JUDET HUNEDOARA
Organizat deAsociatia pentru Integrarea Dezvoltarii Durabile
TipOrganizaţie neguvernamentală (ONG)
Grup ţintăPublicul general


Intenţionăm ca prin acest eveniment să promovăm „Satul românesc”, valorificarea produselor agricole şi meşteşugurilor tradiţionale cu specific local din judeţului Hunedoara, inclusiv proiecte de succes şi bună practică în iniţiativele de dezvoltare rurală.

Evenimentul vizează, sprijinirea fermierilor, producătorilor, vânzătorii mici şi mari de produse agricole, în vederea sprijinirii economiei agricole locale şi susţinerea acestui sector.
În cadrul festivalului, vor fi organizate expoziţii cu produse agricole şi meşteşuguri tradiţionale specifice Judeţului Hunedoara. De asemenea, beneficiarii de proiecte cu finanţare nerambursabilă din partea Uniunii Europene, vor fi invitaţi să-şi promoveze proiectele şi iniţiativele de dezvoltare rurală la nivelul judeţului Hunedoara.

Elementul inovativ al festivalului constă în faptul că vom aduce „satul românesc” în mediul urban, reprezentând în acest sens o oportunitate de a informa, sensibiliza şi dezbate problema Politicii Agricole Comune.
Identificarea posibilitatilor de dezvoltare durabila la nivel local, regional si naţional.
Promovarea parteneriatelor între agenţii economici, societatea civila si autoritatile publice, în elaborarea si organizarea de programe si activitati specifice scopului Asociaţiei.
Sprijinirea integrarii si afirmarii în viata sociala, economica, politica si culturala a grupurilor marginalizate economic si social si promovarea, apararea si reprezentarea intereselor acestora în cadrul societatii.
Dezvoltarea capacitatii autoritatilor publice de a coopera cu reprezentantii societatii civile în vederea reintegrarii sociale a grupurilor marginalizate, a sanatatii publice, a reconversiei profesionale, a protectiei sociale si a protectiei mediului.
Formarea, instruirea si educarea organizatiilor neguvernamentale, a autoritatilor publice, a agentilor economici si a publicului larg în domeniul dezvoltarii durabile.
Contact
Iulius Bedea
E-mail:iuliusbedea@yahoo.com


Din pacate am aflat dupa, publicitatea din judet e slaba...

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum