Forumul Hunedoara
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Festival în premieră pe malurile Cernei – „MetalUrgia” la Hunedoara

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

metalurgistul

metalurgistul
"Heavy, thrash, metalcore, death metal, doom, goth sunt câteva dintregenurile muzicale „cu greutate” ce vor fi ascultate „live” în curtea castelului
Sfârşitul săptămânii viitoare se anunţă unul „incendiar” pentru hunedorenii ce vor lua parte la mai multe concerte live. Nu mai puţin de 14 trupe din judeţşi din ţară, recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional vor oferi pasionaţilor de muzică metal, spectacole de neuitat.

Scena care va suporta „greii” muzicii metal va fi amplasată în curtea exterioară a Castelului Corvinilor din Hunedoara, acolo unde, în serile de vineri şi sâmbătă, 21 şi 22 septembrie, asistenţa va petrece alături de trupe „una şi una”. Festivalul este organizat de Asociaţia de Dezvoltare D.A.O. (Datorie, Atitudine, Onoare) Hunedoara, Asociaţia Pro Corvina şi T.R.U.S.T – Turism Rutier Unit spre Transilvania.
De la o idee… la un festival

Peste 2.000 de participanţi sunt aşteptaţi să ia parte la debutul festivalului care, în opinia organizatorilor va fi un succes garantat, cu atât mai mult cu cât din experienţa altor evenimente de gen, de dimensiuni mai mici, au reieşit aprecierile publicului. „Săptămâna viitoare, la Hunedoara va avea loc lansarea celui mai mare festival metal din ţară, MetalUrgia. Ca referinţă ideea acestui festival a pornit de la un eveniment organizat de Mircea Goian în `95, însă atunci s-a desfăşurat sub forma unui concert şi nu a unui festival. Mulţi îşi amintesc cu plăcere de acel eveniment, în cadrul căruia s-au lansat mai multe trupe. Categoric, va fi un succes pe care-l vom amplifica şi mai mult în anii viitori”, a spus Bogdan Leucuţa, preşedintele D.A.O..
Nume „grele”
Psyhogod, Target, Abigail, Argus Megere, Warchant, Argus Megere sau The Hourglass sunt doar câteva dintre trupele ce vor „presta” în faţa asistenţei pe ritmuri de „metal”. Cap de afiş pentru seara de vineri vor fi cei de la Altar din Arad şi „Dor de Duh” din Timişoara, iar sâmbătă seara, va cânta „Gothic” din Petroşani, trupă care sărbătoreşte 20 de ani de la înfiinţare, urmată apoi de „Bucovina” de la Iaşi. Pe lângă muzica „grea”, iubitorii de suveniruri vor putea pleca acasă cu tricouri sau CD-uri ale artiştilor ce vor figura pe scena festivalului.

Potrivit organizatorilor, biletele vor putea fi cumpărate direct de la faţa locului, plătind pentru o seară de concerte 20 de lei sau pentru întreg festivalul 30 de lei. "

http://www.servuspress.ro/servus/2012/09/festival-in-premiera-pe-malurile-cernei-dao-readuce-metalurgia-la-hunedoara/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum