Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Casa de batrani

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Casa de batrani Empty Casa de batrani 04.12.09 16:47

alin


Printr-o hotarare a consiliului local beneficiarii acestui tip de servicii sociale trebuie să plătească 60 la sută din toate veniturile lor, însă fără a se depăşi costul mediu lunar, stabilit pentru anul viitor, la 509,25 lei, faţă de 511,35 lei în acest an. „În calcularea acestei contribuţii lunare nu se iau în considerare salariile angajaţilor, medicamentele asistaţilor şi cheltuielile de capital. În principal, cu suma de 509,25 lei se acoperă cheltuielile de întreţinere a clădirii-apă, canal, termoficare, materialele folosite la curăţenie şi contravaloarea meselor zilnice, stabilită prin hotărâre de guvern la suma de 8,3 lei/zi”, a declarat Genica Berbeniţă, directorul Centrului pentru Persoane Vârstnice din Hunedoara.
Conducerea unităţii lucrează deja la un proiect de creştere a capacităţii căminului. „Proiectul, aflat în faza de elaborare, prevede mutarea căminului în vechea unitate militară de la Hăşdat şi transformarea lui într-un centru multifuncţional, la standard european. Capacitatea căminului va fi mărită de la 30 la 55 de locuri permanente, la care se vor adăuga alte câteva zeci de locuri prevăzute pentru acţiunile de socializare a persoanelor vârstnice din oraş. Acestea vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care le va aduce zilnic, sau ori de câte ori vor dori, să-şi petreacă timpul în cămin, sub supraveghere avizată”, mai spune Genica Berbeniţă.


http://www.mesagerulhunedorean.ro/mai-putini-bani-pentru-intretinerea-batranilor

2Casa de batrani Empty Re: Casa de batrani 14.02.10 15:44

antigel


Vor sa mute casa de batrani la fosta unitate, langa adapostul de noapte, da nu cred ca au bani. La adapostul de noapte au neglijat si nu au izolat termic cladirea, si acum se plang ca costurile de incalzire sunt mari.

romeo


a) “Centru Social Multifuncþional pentru Persoane Vârstnice din municipiul Hunedoara” (valoare
estimatã 800.000 euro, inclusiv TVA), în cadrul Programului Operaþional Regional 2007-2013, axa prioritarã 3 –
Îmbunãtãþirea infrastructurii sociale, domeniul de intervenþie 3.2 – Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea ºi
echiparea infrastructurii serviciilor sociale.

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum