Forumul Hunedoara
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

CosyMo's Solar Cinema la Arsenal Park

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1CosyMo's Solar Cinema la Arsenal Park Empty CosyMo's Solar Cinema la Arsenal Park la data de 29.07.10 16:59

ArsenalPark


In data de 4 august, Arsenal Park va fi gazda unui eveniment deosebit: o proiectie de filme in aer liber, realizate de singurul cinematograf mobil din Europa care functioneaza pe baza de energie solara si care nu prejudiciaza natura in niciun fel.

CosyMo’s Solar Cinema soseste tocmai din Olanda cu scopul promovarii unei atitudini corecte fata de mediul inconjurator. Acest cinematograful mobil se deplaseaza cu ajutorul unei dubite, pe care sunt amplasate panouri solare. Acestea capteaza energia solara, energie care este utilizata mai apoi pentru realizarea proiectiilor de film.

Incepand cu ora 21:00, vor avea loc aproximativ 90 de minute de proiectii in aer liber de filme de scurt metraj, denumite “Go Greener Shorts”, filme cu tematica ecologica. Proprietarii acestui cinematograf mobil eco doresc sa demonstreze cum poate fi folosita energia sustenabila intr-un mod util si placut. Intrarea este libera.

Proiectia de la Arsenal Park are loc in cadrul primului Festival de Film itinerant european realizat de catre CosyMo’s Solar Cinema. Acest turneu european de proiectii in aer liber cuprinde, pe langa Romania, tari precum Olanda, Germania, Elvetia, Italia, Croatia, Slovenia si Franta.

ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanta cu 3 stele pe epoleti, unul dintre putinele obiective cu tematica militara din Europa. Construit in perimetrul fostei fabrici de munitie de la Orastie, ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. Cele 80 de hectare pe care se intinde Arsenal Park ofera nenumarate oportunitati: aventura, muzeu militar in aer liber, teren de joaca intr-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabara de antrenament, o baza de expeditii turistice si in acelasi timp, un furnizor de adrenalina.
http://www.arsenalpark.ro/images/stories/cinema-solar-arsenal.jpg

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum