Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

sistari de apa in incercarea de a determina beneficiarii casnici sa-si plateasca din restante

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

hunedorean

1.Din cate stiu este ilegal a intrerupe furnizarea apei reci catre populatie din motive sanitare. Deci Apaprod se poate trezi in orice moment cu o plangere penala.

2.In legatura cu apa potabila si menajera, contractul cu Apaprod este gresit in principiu. Toate instalatiile apartin de fapt municipalitatii, fiind construite inainte de 1989. Municipalitatea trebuie sa contracteze cu Apaprod intretinerea retelei de apa si canalizare din oras. Adica Apaprod sa nu taxeze metrul cub de apa, ci reparatiile si intretinerea retelei, ca un serviciu. Aici sunt incluse cheltuieli de personal, curent pompe apa Sanpetru, intretinere/schimbare conducte defecte, filtre apa, modernizare instalatii, cheltuieli epurare ape menajere (filtre, personal)etc.
Din cate stiu eu, in prezent se foloseste ca singura sursa de apa potabila captarea de la Hobita de pe pe Raul Barbat si poate pompele de la Sanpetru.

3.In legatura cu rau platnicii, ar trebui solicitata o garantie de la rau platnici care sa fie tinuta de Apaprod, asa cum face Renel cu rau platnicii.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» anunturi sistari de apa Apaprod

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum