Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Autobuze sau microbuze?

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Autobuze sau microbuze? Empty Autobuze sau microbuze? 21.02.10 13:30

antigel


Transportul cu microbuze Deva-Hunedoara functioneaza in ilegalitate zi de zi. Microbuzele modificate pentru un numar mai mare de locuri (oare au certificat de omologare?) merg in fiecare zi cu oameni in picioare!!! Ceea ce este ILEGAL. In acest timp, ARR Hunedoara care ar trebui sa amendeze fiecare microbuz care circula cu oameni in picioare, are "alta treaba". ARR Hunedoara nu a fost scutita de scandalurile de coruptie (vezi http://www.huon.ro/stiri/im:huon:news_special-hunedoara/articol/scandal-la-arr-hunedoara/cn/news-20080420-03454225)

E clar ca ARR tolereaza o situatie ILEGALA. Numai cine nu vrea nu vede ca uneori nu mai incap oameni nici in picioare in microbuze pe relatia Deva-Hunedoara. Sincer nu cred ca tolereaza situatia asta fara "interes".

Pe relatiile intre orase ar trebui sa circule autobuze(autocare) cu minim 26 de locuri. Culmea e ca transportatorii au astfel de mini autocare, dar nu le folosesc. Am vazut cateva pe ruta Deva-Simeria-Calan.

Autobuze sau microbuze? Dsc00618mr

Sunt cateva parcate si la autogara Hunedoara. Stau degeaba in timp ce noi ne calcam in picioare in microbuzele supraaglomerate. In cazul unui accident cu un microbuz supraaglomerat, cine va fi vinovat pentru decesul persoanelor care nu stau in scaune? Apropo, miniautocarele au si centura de siguranta la fiecare scaun pe cand microbuzele nu!

Ar trebui ca ARR si Consiliul Judetean, sa ia masuri de intrare in legalitate a transportului in comun intre Deva si Hunedoara.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum