Ii dam si un nume cafenelei noastre? Tosca, de exemplu? In amintirea cafenelei care nu mai exista, din cite stiu eu...
Forumul Hunedoara
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Ultima editare efectuata de catre hunedorean in 04.04.10 18:09, editata de 1 ori
AdiV a scris:mersi pentru adrese, o sa ma uit... sa speram ca si la noi se va pune ceva in miscare. pe pagina primariei am facut mai demult o propunere de a se infiinta un forum, dar, asa cum zici, nu s-a facut nimic... in schimb au scos webcam-ul din centrul civic si au desfiintat cartea de oaspeti. nu il cunosc pe noul primar, dar se pare ca nu a invatat nimic din timpul petrecut afara, l-a deranjat faptul ca lumea il ataca in acea carte de oaspeti...
hunedorean a scris:AdiV a scris:mersi pentru adrese, o sa ma uit... sa speram ca si la noi se va pune ceva in miscare. pe pagina primariei am facut mai demult o propunere de a se infiinta un forum, dar, asa cum zici, nu s-a facut nimic... in schimb au scos webcam-ul din centrul civic si au desfiintat cartea de oaspeti. nu il cunosc pe noul primar, dar se pare ca nu a invatat nimic din timpul petrecut afara, l-a deranjat faptul ca lumea il ataca in acea carte de oaspeti...
Eu cred ca vina este impartita. Nici primarul nu prea stie cum sa raspunda cand e atacat foarte dur (ca exemplu pozitiv l-as da pe primarul din Orastie, care desi membru PDL, partid pe care eu nu il prea suport, imi place cum raspunde la sesizari: http://www.domnuleprimar.ro/Vezi-sesizarile-din-Orastie-98.html)
Pe de alta parte si hunedorenii au un limbaj abject, de birjari, in orice reclamatie. Adica sunt prosti gramada dupa mine, pentru ca nu au o atitudine proactiva si prin acuzele foarte urate nu fac decat sa-l provoace pe primar sa-i ignore.
happy mom a scris:buna ziua...am dat din intimplare peste acest forum.
Pacat ca e cam mort...
happy mom a scris:pai FB e una si un forum e alta...n-ar trebui sa aiba de a face, in teorie.
poate ar trebui promovat forumul acesta intr-un fel...zic si eu,ca nu ma prea pricep.
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum