Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Desfiinţarea centrelor de asistenţă socială

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Mirela Trifu


Buna ziua

Am citit intr-un ziar ca primarul Hada ar vrea sa desfiinteze Centrul de Zi „Rândunicii”, cel de la Şcoala Generală nr.12 şi „Casa Cristina” pe motiv ca respectivele centre au cheltuieli foarte mari de personal şi solicitări foarte puţine. Eu sunt curioasa care este schema de personal a acestor centre. E o mare greseala sa le inchidem. Trebuie mentinute chiar cu personal redus. De exemplu Casa Cristina unde pot dormi femeile batute acasa ar putea functiona cu un singur angajat plus gardian public pentru paza. Lenuţa Gemeniuc, directorul Directiei de asistenta sociala a primariei, a declarat că la „Casa Cristina” au fost asistate doar 11 persoane anul trecut, susţinând şi faptul că legea nu prevede obligativitatea unor centre de servicii specializate, ci numai a celor primare.

Eu lucrez in domeniu si pot sa va spun ca nu poti spune ca a salva 11 suflete e prea putin. Activitatea asta nu e o afacere sa fie pe profit. Trebuie pastrat neaparat un loc unde sa se refugieze femeile victime ale violentei domestice.
As vrea sa ma ajute cineva de aici sa facem un sondaj printre hunedoreni si sa-i aratam primarului ca noi, cetatenii orasului, nu vrem asta. Serviciile sociale nu sunt o afacere. In loc sa se intrebe de ce asa de putine femei apeleaza la centru (oare din cauza ca sunt tratate prea bine???) edilii nostrii au gasit solutia inchiderii. Sa va fie rusine, domnule primar si doamna directoare!!!

Mirela

antigel


Uitati aici o fata desteapta, poate citeste si primarul!!!

"Propun, asadar, o chestiune de bun simt: stimati oficiali, care detineti in podul palmii domniilor voastre, banii publici si mai putini publici, in loc sa investiti un milion de euro in camine de prost gust, la periferii de oras, pentru copii si batrani, mai bine investiti jumatate, la aer curat, si salvati doi factori importanti: reabilitati zona si ii invatati pe orfani ce inseamna munca si autogospodarirea. Spor la idei!
Valentina Gh. Melcea"

http://valeverde.ablog.ro/2008-02-02/alun-tinutul-padurenilor-hunedoara.html

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum