Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Somaj

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Somaj Empty Somaj 10.02.10 17:38

Alex.P


Someri peste someri in Hunedoara, si nimeni nu face nimic. Se anunta sec: inca 3.000 de angajaţi au fost concediaţi de la inceputul anului: http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=16154. Pe criza asta, statul trebuia sa faca lucrari de infrastructura(autostrazi, poduri, cai ferate, drumuri) cu bani publici (nu sa dea bani patronilor de banci). Incompetenta politicienilor o sa bage in groapa. Nici primarul nu e mai stralucit in domeniul asta...Si datoriile la banci ne pasc: http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?id=16155
O veste buna: Sews a mai deschis un punct de lucru la Brad si a angajat 200 de oameni, semn ca o duce bine. In Petrosani, primarul Ridzi a reamenajat o clădire care aparţinea unităţii militare şi a transformat-o într-un bloc cu 118 locuinţe sociale, garsoniere şi apartamente. Si noi avem astfel de cladiri mari la unitatea militara. De ce primarul nostru nu face asa ceva? "Investiţia de la Petrosani are o valoare de 2,8 milioane lei, din care 2,1 milioane lei reprezintă fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar diferenţa - sume alocate de la bugetul local al Primăriei Petroşani. Ne dorim ca şi anul acesta să obţinem sprijinul Guvernului pentru a amenaja încă o sută de locuinţe sociale, într-o altă clădire"

Nu tin cu nici un partid, dar decat asa, mai bine alegeam un primar PDL. Noi hunedorenii, trebuie sa ne dezmeticim si sa ne urmarim interesele. Sa ne trezim la realitate: toti cei care se invart in politica, si mai ales la marile partide, sunt o apa si-un pamant; nici unul nu ar merita sa fie primar. Multi hunedoreni (aici ii exclud pe cei interesati politic sau economic sa sustina un primar sau altul, a caror patos e de inteles:) se lasa inselati de afirmatii de genul x a facut mai mult decat Y. Daca studiem cazul concret al ultimilor doi primari, in mandatul lui Schiau s-a facut mai mult. A fost Schiau mai bun? Nicidecum. A fost o perioada de cativa ani in care economia tarii si a europei a mers relativ bine si cei de la guvernare au avut din belsug fonduri pentru primarii; A urmat primarul Hada. Economia romaneasca a ajuns in bot odata cu cea mondiala (cate miliarde ne aduceau in tara cei care lucrau pe dincolo?), si trebuind sa taie cheltuielile, guvernul a restrictionat fondurile catre primariile "dusmane", in acest concret primaria hd. Daca am fi baieti destepti, avand in vedere ca alegerile de primari sunt dupa cele parlamentare, ar trebui sa votam un primar care are sanse sa fie sustinut de guvern si presedinte si astfel sa primeasca fonduri. Chiar daca e ultimul "prostalau". Punct. E singurul lucru care il putem face spre binele nostru.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum