Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

ICSH in pericol de inchidere!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

metalurgistul

metalurgistul
"Salariaţii de la ICSH riscă să ajungă pe drumuri
ICSH Hunedoara a intrat în insolvenţă
Întreprinderea de Construcţii Siderurgice Hunedoara (ICSH) a intrat în insolvenţă, luna aceasta, cererea fiind depusă şi soluţionată la Tribunalul Hunedoara. În încheierea hotărârii magistraţilor, se arată că debitoarea ICSH Hunedoara a solicitat intrarea în insolvenţă, motivând că, “din cauza contextului economic actual, când piaţa construcţiilor a înregistrat o scădere puternică, se află în imposibilitatea acoperirii datoriilor curente”. La cererea Consiliului de Administraţie al întreprinderii, administratorul judiciar este Alfa&Quantum Consulting SPRL Timişoara. Înfiinţată în iulie 1950, ICSH Hunedoara a fost vreme îndelungată una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţii din judeţ.

Începând, însă, din 2010, compania a intrat într-un declin major, înregistrând o cifră de afaceri de 13,53 milioane lei, cu aproximativ 60 la sută mai puţin decât în anul precedent. "

mesagerulhunedorean.ro

.... sa speram intr-o redresare a intreprinderii, mai sunt totusi 300 oameni care lucreaza in aceasta societate si ar fi o adevarata lovitura pentru industria locala inchiderea acestei unitati.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum