Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Interlopii cu legitimatie de la stat trebuie pedepsiti !

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

rupaviliaffraid Justitiarul de HunedoaraASTAZI AVEM LA GAZETA DE PERETE PE CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII

Acesti magistrati sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA, DEVENIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

1,JUDECATOR BULIGAN MIHAELA
2.JUDECATOR GHERMAN CALIN
3.JUDECATOR BOROSESCU MARIA.
4.JUDECATOR GHILEA RODICA
5.ZDRENGHEA ELENA
6.PROCUROR HERBAN DOREL
7.PROCUROR BACEANU IOVITA
8.JUDECATOR DANA GHITOAICA -C.ALBA

Acesti politisti sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA DEVENIIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

8.COLONEL CLONDA VASILE
9.COLONEL COZMA DORU
10.COLONEL ROSCA
11.COLONEL FILER ADRIAN
12.CAPITAN ENESCU.
13.CAPITAN CERNAT
14.CAPITAN BUTUNOIU
15.KISS DANIEL
16.ENACHE ADRIAN
17.AGENT SUR LAURENTIU

tel.0721758747 vili rupa din hunedoara

Am fost batut de politist de mi s-au rupt dintii din gura,am fost legat in lanturi si la maini si la picioare si o bara de fier legata de lanturi,timp de 81 de zile,colegi de celula ma stergeau la fund,cand mergeam la wc,nu am avut voie sa ma spal pe corpul meu,eram plin de pureci si bube,am demonstrat asta la CEDO,si acum cand am depus reclamatie impotriva lor mi sa respins ,pe motiv ca s-au prescris faptele,si nu are ce sa le faca a spus judecatoarea,eu am depus cerere la CEDO in termenul legal,guvernul a fost instintat,trebuia sa suspende prescrierea pana la decizia CEDO,dar vad ca nu se tine cont nici de hotararea de la CEDO,am depus reclamatii impotriva lor si sa dat NUP,si m-au amenintat ca ma impusca.Acum dupa ce am castigat la CEDO a doua oara ,mau amenintat ca o sa mi se faca o inscenare si o sa fiu arestat si spanzurat in celula. Ce sa mai fac?

Lupta impotriva interlopilor cu legitimatie de la stat trebuie sa continue ,nu va pierdeti speranta ,aveti dreptate continuati ,asa demonstrati ca sunteti luptatori pentru dreptatea nationala .Jos Coruptia ,Jos cu interlopii cu legitimatie de la stat ca ,ne-am saturat cat ne-au furat si nimeni nu-i aresteaza si nu le confisca averile .Cat timp se face trafic de influenta intre judecatori de la instante de fond la cele de apel i de recurs si Romania pierde procese la CEDO ,si magistratii nu sunt arestati pentru ca din vina lor au facut de rusine Romania ,nu se vor respecta drepturile omului .

Cand o sa intelegeti voi intelectualii societatii ca ,cei fara loc de munca ,fara ajutor de somaj ,sunt obligati sa fure sau sa cerseasca ,sunt un pericol social pentru cei care vin de la magazin cu plasa cu mancare ,vina cea mmare este a voastra ca va credeti destepti ,si nu va uitati la cei din strada care mananca din gunoaie ,vom trai incontinuare in complicitate la abuzurile si inselaciunile si hotiile care le fac interlopii cu legitimatie de la stat . Unde este atitudinea si demnitatea voastra ?

Ce vorbesti ,cine te crede ,nu vezi ca nu ai curajul sa recunosti ca tu azi le platesti salar la magistrati in fiecare luna ca sa pedepseasca Romania la CEDO,sa-ti fie rusine ca ,cu buna stiinta accepti acest abuz si nu ai de gand sa faci nimic impotriva lor ,nesimtitule care te crezi si intelectual incult al societatii ,ia atitudine la ce ti-am spus azi si ieri si maine respecta legea cu adevarat . Justitiarul de Hunedoara.

Iubesc Romania ,pentru ca ,sunt marginalizat ,discriminat si persecutat de autoritati ,iubesc Romania pentru ca politistii m-au torturat nevinovat ,Iubesc Romania pentru ca ,magistratii romani au pedepsit Romania la CEDO ,Iubesc Romania pentru ca,interlopii cu legitimatie de la stat nu raspund pentru abuzurile si ilegalitatile care le fac cu buna stiinta ,pentru ei se prescriu faptele ,Traiasca Vili Rupa ,Justitiarul de Hunedoara . lol!

romeoscrie situatia ta si aici: http://www.romaniacurata.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum