Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Hidratati-vă corpul cu apa Kangen!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

alinbrasov


Hidratati-vă corpul cu apa Kangen!

Stiati ca exista mai multe tipuri de apa? Apa de la robinet contine clor, resturi chimice toxice, hormoni. Apa îmbuteliata este deseori acida si puternic oxidanta, sa nu mai mentionam faptul, ca contribuie la acumularea deseurilor din plastic. Pastrarea în sticle de plastic nu e ceva propice pentru apa, pe deasupra, consumam apa împreuna cu conservantii, care se adauga în mod obligatoriu. O solutie ar fi apa de la fântâna, dar si acesta poate contine poluanti de la pesticide, insecticide si de la ape menajere. Pe piata exista multe aparate de tratare a apelor, dar acestea nu schimba efectul oxidant al apei, ci înlatura numai impuritatile.
Persoanele care consuma apa Kangen se simt mai sanatoase, ceea ce le determina sa consume si mai multa apa, astfel rezultând un organism hidratat, lipsit de radicali liberi, sanatos, alcalin. Datorita consumului unei apei potrivite, adica apei Kangen veti experienta o îmbunatatire majora a sanatatii într-un timp foarte scurt.


Apa Kangen intestinul gros!
Este important ca intestinul gros sa fie curat. Proteinele animale, produsele lactate, alcoolul, alimentele rafinate si prelucrate, grasimile saturate produc o substanta vâscoasa, ce se lipeste de peretele intestinului gros. Acesta formeaza o bariera, care împiedica absorbtia potrivita si eficienta a nutritivelor.
Este bine cunoscut în cercurile medicale, ca un intestin gros infectat, contaminat contribuie la aparitia mai multor boli sau deficiente. Dar numai prin consumarea apaei Kangen, ne putem hidrata organismul si curata intestinul gros doar în câteva luni. Bolile datorate intestinului gros infectat pot fi vindecate. Lipsa de energie, obezitatea, greata, diferitele boli de piele pot fi îmbunatatite în mare masura prin curatarea intestinului gros, ceea ce se poate realiza cel mai bine consumând apa Kangen.


PENTRU MAI MULTE DETALII INTRATI PE :http://apa-kangen.net/pentru-tine/sfaturi

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum