Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Plaza Central Hunedoara

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Plaza Central Hunedoara Empty Plaza Central Hunedoara 30.03.12 16:17

OnlyDreamz

OnlyDreamz
In 2010, hunedorenii vor avea un complex comercial uriaş.

În această lună, în municipiul de pe Cerna vor demara lucrările de construcţie la complexului comercial Central Plaza, o investiţie de 38 de milioane de euro a dezvoltatorului imobiliar Plaza Center, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 3,7 hectare
Dezvoltatorul imobiliar Plaza Center a anunţat, ieri, că va începe, în această lună, lucrările de construcţie a unui centru comercial în municipiull Hunedoara, potrivit autorităţilor locale.
Plaza Center Hunedoara va fi dat în folosinţă la sfârşitul anului viitor. Noul centru comercial va fi amplasat în fosta zonă industrială dezafectată a municipiului, la intersecţia Bulevardului Traian cu strada Ecaterina Varga. Investiţia se ridică la 38 de milioane de euro.Plaza Center va ocupa 3,77 hectare de teren
Întregul complex comercial va avea o suprafaţă de 37.700 de metri pătraţi. Aproximativ 13.000 de metri pătraţi vor fi ocupaţi de cele două parcări: una pentru clienţi, cu o capacitate de 650 de locuri, şi una pentru tiruri, cu o capacitate de opt locuri. Clădirea Central Plaza va fi formată din parter şi un etaj. Parterul va avea o suprafaţă construită de 12.760 de metri pătraţi, iar etajul se va întinde pe 12.401 de metri pătraţi.

Noul complex comercial va avea o înălţime de 12 metri, iar în interior va fi dotat cu o instalaţie ultramodernă de climatizare care va asigura filtrarea aerului, dezumidificarea sa, respectiv încălzirea, răcirea şi amestecul acestuia, în aşa fel încât, în permanenţă, să fie asigurată o atmosferă optimă pentru clienţi.
Accesul de la parter la etaj se va face prin patru scări cu trepte şi două scări rulante. Deocamdată, se ştie că la etaj vor fi amplasate cafenele, cofetării, patiserii cu spaţii de servire a mesei şi cinematografe. Accesul pietonal către Plaza Center se va face pe două artere de circulaţie, dinspre Bulevardul Traian.
Complexul comercial Plaza Center Hunedoara este cel mai mare din judeţ şi al şaselea ca mărime din România."Lucrările la Central Plaza ar fi trebuit să înceapă anul trecut, în septembrie, dar s-au amânat din cauza crizei economice. Complexul va fi gata până la 31 decembrie 2010"
Puiu Radu, secretarul Primăriei HunedoaraArticolul e din 2009. Nu am gasit ceva mai nou. Are cineva noutati? Smile

metalurgistul

metalurgistul
da, din pacate s-a amanat din nou inceperea lucrarilor de constructie, trebuiau incepute anul acesta, in 2012 si s-au amanat pentru anul 2014.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum