Forumul Hunedoara
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Finantare reabilitare infrastructura

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Finantare reabilitare infrastructura Empty Finantare reabilitare infrastructura la data de 18.01.11 17:55

metalurgistul

metalurgistul
O veste foarte buna pentru toti hunedorenii: http://www.mesagerulhunedorean.ro/primarul-hada-a-obtinut-peste-10-milioane-euro-pentru-infrastructura .. desi articolul din mesagerul e unul electoral in care ii face reclama primarului in functie.. Oricum e foarte bine daca s-a obtinut finantarea pentru reabilitarea strazilor din oras, era nevoie de modernizare, sa speram ca vor demara cat mai rapid lucrarile de modernizare.

2Finantare reabilitare infrastructura Empty investitie...in plombarile strazilor la data de 22.04.11 14:07

metalurgistul

metalurgistul
se pare ca iar se fura bani publici si cu aceasta ocazie, primaria deruleaza in paralel un program de plombare a strazilor care vor fi asfaltate total prin acel proiect pe fonduri europene, fix aceleasi strazi sunt plombate in prezent pentru ca peste cateva luni cand va demara acel proiect european sa se asfalteze total,.. oricum firma care face plombarile face parte din categoria firmelor clientelare, probabil si valoarea contractului e mult supraevaluata.. si oricum nu trebuiau peticite strazile daca oricum se vor asfalta peste cateva luni..

3Finantare reabilitare infrastructura Empty Re: Finantare reabilitare infrastructura la data de 18.11.11 21:32

metalurgistul

metalurgistul
In sfarsit a fost atribuita aceasta licitatie de modernizare a retelei stradale, sper ca lucrarile sa fie de calitate,pe langa acest proiect a inceput modernizarea strazilor Transilvaniei, Munteniei, aleea Obor si a drumului spre Zlasti, se modernizeaza si parcul de la Cora, in sfarsit se mai face ceva si pentru locuitorii acestui oras, nu ma intereseaza primarul, a furat probabil multi bani cu ocazia acestor lucrari, ma intereseaza doar partea buna, aceea ca se mai face cate ceva dupa mult timp... sa speram ca lista lucrarilor va continua pentru imbunatatirea conditiilor de viata din orasul nostru,...

4Finantare reabilitare infrastructura Empty Re: Finantare reabilitare infrastructura la data de 06.04.12 18:38

metalurgistul

metalurgistul
ce parere aveti despre faptul ca aceasta modernizare presupune ingustarea foarte mult a trotuarelor de pe bulevardul Dacia? si taierea partiala sau totala a castanilor?
eu personal sunt foarte dezamagit,... am crezut ca poate aceasta investitie ne va ajuta dar vad ca mai mult ne dauneaza...

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum