Bună ziua! Spune-i povestea ta scurt, eu nu vorbesc limba română, am folosi un traducător, imi pare rau pentru greseala!(I know english well, russian and ukraine) Am 25 de ani, locuiesc în Ucraina şi Rusia. Pentru o lungă perioadă de timp a fost singur, în căutarea de dragoste si sa casatorit cu un barbat foarte frumos. Odata ce am inceput sa vorbim, am realizat ca l-am cunoscut de mult timp, am citit gândurile reciproc. Imediat simţit că suntem obligaţi de experienţă comună. . . Ti-e frica sa-si aminteasca, dar am avut. Povestea este: la sfârşitul de 18 la începutul secolului 19. România. City (fost căutaţi pentru acest oraş de pe hartă şi aparent găsit) Hunedoara. I - o fata pe nume Franchis (numele s-ar putea altfel de sunet, eu sunt sigur că numai prima literă). Fata a crescut într-o familie de o familie de ţărani prosperă a trăit la periferia oraşului, tranzacţionate cai, a fost arat, a lucrat lucrătorilor salariaţi. Fata a fost educat, ea a scris poezie, a atras puţin. . Ea sa întâlnit cu un mesager. Numele lui a fost Tadeusz (acest nume sunt exacte, nu am nici o îndoială!) El a trăit în apropiere de centrul orasului, unchiul său a servit cu lucrări (arhiva?), Tadeu a crescut fără părinţi, mama sa a murit devreme. Băiatul a crescut cu unchiul şi mătuşa. Ar putea juca clavecin, a scris poezii şi a fost mândru de astronomie şi ştiinţele naturale. A lucrat ca mesager. Tadeusz, şi Franchis căsătorit. Ele sunt foarte mult unul de celălalt, dar rareori la domiciliu, Tadeusz, a suferit Franchis. Ea a fost religios, Tadeusz religie dispreţuit, ii placea doar ştiinţă. Ei au vrut copii, şi a fost o tentativă nereuşită. După care a început o ceartă, Franchis a insistat ca Thaddeus a părăsit locul de muncă. dar a fost un serviciu public, el nu îndrăznea să plece de datoria lor. Apoi, acolo a fost o ceartă, Tadeusz mers documente shuttling întors noaptea prin pădure, el a fost atacat de talhari care au redus drastic. El a venit înapoi răniţi şi au murit de la pierderi de sânge de la mâinile Franchis. Fata nu a vrut să trăiască, dar ea a fost căsătorită cu un alt barbat. ea a fost de 20 de ani, el a fost - 40, nu a avut copii. Iniţial a fost ca Franchis, dar apoi au avut copii. Fata a fost născut în pădure (!!!): A fost un 1810-1812 (?) Anul. Peste tot în oraş au fost trupele franceze (legătură cu războiul cu Napoleon?) Franchis sta acasă singur, soţul ei plecat, ea a văzut prin geamul de soldaţi, temându-se că merg să-l. Fata a fugit în pădure, drumul a început să dea naştere în pădure goale. Toate terminat cu bine. Următor copil sa nascut la domiciliu, mult mai târziu. Soţul a fost capabil să lucreze la fermă, a fost o încredere. Obiceiul de copii şi a ajutat Franchis găsi fericirea, dar dragostea pentru Tadeusz nicăieri stânga. Fata aceasta a atras într-un album secret. Apoi, soţul meu a găsit. El a fost foarte furios, el a fost jignit. Conflictul a rămas aproape până la moartea sa. Copii dispersat, Franchis locuit singur în casa lui. Ea a iubit flori şi agricultură, artizanat, aşa că nu era plictisitor. Dar dorul de Tadeusz teasc inima ei si apoi ea a murit. A murit de bătrâneţe (?). Au existat două moştenitoare (fiica). Probabil a fost un album cu imagini din Thaddeus - album într-un capac de piele. Nu au existat fotografii. Aspectul exterior al ambelor ştiu, le-am trage (eu sunt un artist), pot arăta imagini. Vreau să găsească descendenţii lor. Aceasta este, de descendenţii Franchis. Pe hartă în jurul locaţiei de ţara sa de origine găsite. Informaţiile ne-am adunat firimiturile în 3 ani. denaturări Multe pot fi inexacte. Adevărul nu se pretinde, dar chiar vrei să verificaţi. Un lucru este sigur - terenul acelaşi. Bucăţi de oraş îmi amintesc bine. apariţia de oameni. Care ar fi de a găsi înregistrări în arhive! Messenger, Tadeusz, care a murit în performanţa de locuri de muncă - aceste informaţii pot fi de fapt arhivate. Pot să scriu o dată mai exactă şi descriu detaliile, dacă este necesar. Poate că cineva isi aminteste povestea asta? a luat numai 200 de ani:)
Sorry for my mistakes, thank you for reading my little story.
Sorry for my mistakes, thank you for reading my little story.