Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Pranz gratuit pentru saraci-initiativa privata!!!

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

postasu


Complexul Heaven, Grupul Micromega HD si saptamanalul Replica demareaza o campanie sociala, prin intermediul careia peste 90 de persoane cu venituri reduse vor beneficia zilnic de o masa gratuita. Principalul grup-tinta de beneficiari este cel al pensionarilor cu venituri reduse. Acestia vor avea parte de o masa calda la restaurantul Heaven, situat in Hunedoara, pe strada I.L. Caragiale, nr. 1 Bis. De “Pranz gratuit la restaurant” vor mai beneficia si alte persoane care au nevoie de un asemenea ajutor.
Duminica, 14 februarie 2010, intre orele 12.00 si 13.00, va fi servit primul pranz social la restaurantul Heaven. Pensionarii cu venituri mici sunt asteptati la masa gratuita. “Pentru inceput va fi vorba de o ciorba mai consistenta. Pe masura ce ni se vor alatura si alti sponsori vom imbogati si meniul si, poate, chiar vom reusi sa crestem numarul beneficiarilor. Pensionarii sunt rugati sa aiba cu ei si ultimul cupon de pensie. Vor beneficia de masa gratuita cei cu pensii mai mici de 800 de lei. Vom populariza initiativa mizand pe faptul ca la pranzul gratuit de la restaurantul Heaven vor apela chiar numai persoanele care au cu adevarat nevoie de acest ajutor.
“After - school” in pizzerie
O alta componenta a campaniei vizeaza sprijinirea a 20 de copii din familii cu dificultati. Acestia vor putea petrece, in fiecare zi, de luni pana vineri, cate trei ore la etajul Pizzeriei Heaven, situata langa restaurantul cu acelasi nume. “Aici, dupa ce vor fi serviti cu pizza sau sandvisuri calde, vor putea sa stea intr-un spatiu curat si incalzit, sub supravegherea personalului pizzeriei si vor putea chiar sa-si faca si temele.

Cateva reguli:
- Campania “Pranz gratuit la restaurant” li se adreseaza doar persoanelor care nu isi permit o masa calda.
- Masa va fi servita doar intre orele 12.00 si 13.00
- Nu sunt acceptate persoanele aflate in stare de ebrietate.


http://www.replicahd.ro/replica_db/index.php?pagerun=2&title=pranz_gratuit_la_restaurant&more=1&c=1&tb=1&pb=1

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Cod HTML pentru Flashscore

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum