Forumul Hunedoara
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cost transport

5 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cost transport Empty Cost transport 18.10.09 22:03

romeo


As vrea sa stiu si eu de ce e asa scump costul transportului intre Hunedoara si localitatile invecinate. Nu vreau sa aud de justificari de genul motorina e scumpa. Motorina e la fel in toata tara. De ce in Hunedoara preturile sunt asa mari pe kilometru? Primaria sau consiliul local(cine a semnat contractele) trebuie sa justifice fata de cetateni aceste costuri. Vreau sa aud si eu un motiv pertinent pentru preturile actuale.

2Cost transport Empty Re: Cost transport 29.10.09 23:59

gelu


Ca sa nu mai vorbim ca aceste preturi mari au dus la aparitia piratilor. Pentru ei e profitabil sa duca 3 oameni cu 4.5lei. Un microbuz care duce 15 oameni iese cu un profit foarte gras si asta pe pielea noastra si sub aripa celor care ar trebui sa ne protejeze, prin stabilirea unui tarif maximal pe km.

3Cost transport Empty Re: Cost transport 07.11.09 3:33

Nicolae


Uite un raspuns mai vechi al primarului. Zice ca cei de la Consiliul Judetean urmaresc tarifele.

07 Aprilie 2008
Traseul Deva-Hunedoara este un traseu judetean, in acest caz firma fiind autorizata de Consiliul Judetean Hunedoara, acestia fiind cei care urmaresc si evolutia tarifelor. De competenta Primariei Hunedoara este doar tramsportul public local (pe raza municipiului Hunedoara). (04.04.2008)
Primar,
Nicolae Schiau

4Cost transport Empty nu e concurenta!!! 21.02.10 13:07

antigel


Costul este mare si pentru ca nu este concurenta. Ar trebui autorizate sa circule minim 3 firme pe rutele importante.

5Cost transport Empty Re: Cost transport 15.08.10 20:35

hunedorean


Nu mai sunt pirati. Dar ce ne facem cu biletele scumpe?

Costul mare e o afacere. E o situatie stiuta si tolerata asa, se inchid ochii in defavoarea interesului public, de catre Consiliul Judetean(direct responsabil), Primaria Deva si Primaria Hunedoara(care ar trebui sa apere interesele alegatorilor), conduse de PNL-isti prieteni.

Pentru aceasta distanta (18 km) tariful corect (practicat de firme din alte judete) este 3.5 lei impozabili, la nivelul lunii august 2010. BV Dasler aplica un tarif de 5 lei. Rezulta o diferenta de 1.5 lei pe calatorie. Se poate calcula cat rezulta de aici intr-o cursa/zi/luna/an... Banuiesc ca o suma frumusica...

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum